Motoriserede befordringsmidler

Læsevejledning

Alle vedtægter og bestemmelser fremgår af dels pdf-filer og kan dels aflæses på kort.

Kortene i vedtægterne er lavet ud fra grundkort for det åbne land i Grønland. Der forefindes endnu ikke opdaterede kort for det åbne land i Grønland. Derfor kan der være afvigelser mellem planportalens kort og kortene i vedtægterne.

Planportalens kort giver et overblik over hele kommunen. Men: De steder, hvor der er afvigelser mellem vedtægternes kortbilag (pdf-filerne) og Planportalens dynamiske kort, er det kortene i vedtægterne (pdf-filerne), som gælder.

Vedtægternes formål

Disse vedtægter fastsætter regler for, hvor der må anvendes motoriserede befordringsmidler i det åbne land i Avannaata Kommunia i vinterperioden ved udpegning af kørselskorridorer og hvor der ikke må køres.

Vedtægternes indhold

Vedtægt for Ilulissat området
Vedtægt for Nuussuaq området
Vedtægt for Uummannaq området
Vedtægt for Sigguk området
Vedtægt for Upernavik området
Vedtægt for Kullorsuaq området
Vedtægt for Avanersuaq området

Avannaata Kommunia kan hermed meddele, at der nu forefindes vedtægter for motoriseret kørsel i det åbne land i vintersæsonen for hele kommunen.

Kommunen er inddelt i syv områder, med hver deres vedtægt. Disse vedtægter beskriver, hvor det er tilladt at færdes og under hvilke forhold.

Vedtægterne beskriver desuden i hvilke områder, hvor kørsel ikke er tilladt som f.eks. vandspærrezoner og eventuelle naturfølsomme områder.

Kommunen opfodrer til, at alle borgere læser den stedsspecifikke vedtægt inden de begiver sig ud i baglandet på et motoriseret køretøj.

Lovteksterne og kortbilag kan også downloades fra Naalakkersuisuts hjemmeside om Lovgivning: www.lovgivning.gl - http://lovgivning.gl/services/Soegeresultat/?cat={CA6393D3-FA93-470F-AFDB-ECAB7F81E0A9}

loading image
Henter kort...
static-map